Nélkülözhetetlen női témák

Nélkülözhetetlen női témák

Szerelem újra töltve...

...úgy ahogy elképzelem és szeretném...

2015. október 01. - Rossi Judit

Most úgy döntöttem, hogy kicsit "csalok". Mint nagyon sokan közülünk, én is facebook függő vagyok. Nagyon sok "okosságot" lehet ott olvasni. 

Ezt az idézetet valamelyik nap találtam és nagyon megfogott...

“Az emberi szív nagyon gyenge. Könnyen születnek benne érzelmek: harag, bánat, keserűség, vonzalom, öröm, szerelem. Az érzelmekkel néha mérgezzük a saját lelkünket. 

De ez nem azt jelenti, hogy nem jó! Viszont mindegyik elmúlik. Semmi, de semmi nem tart örökké. Még az érzelmek sem. És az emberi érzelmek erősebbek, mint a gondolkodás. Sok dolgot megbánunk az életünkben, ezt sajnos nem lehet kikerülni. Nem lehet tökéletesen élni! Aki megpróbál....végül úgyis kudarcba fullad. Mégis saját magunkat bántjuk. És ez azért ironikus, nem? Mikor az ember mindent próbál megtenni, azért,hogy "ne sérüljön meg" és mégis saját maga viszi halálba. 

Próbálkozásaim, hogy megmentsem porcelán lelkemet a fojtogató érzelmeimtől, elég reménytelennek bizonyultak, de nem feleslegesnek! Hisz a pillanatnak érdemes élni.

Érezz át teljes szívvel és lélekkel minden érzelmet, ha padlóra küld is néha, SOHA ne add fel! Legyél magadhoz mindig JÓ!!!” / Zsigmondi Zsolt /

gyerekszerelem2.jpg

Szerintem, ami a legfontosabb, hogy szeressük magunkat és akarjunk jót magunknak. Mert ha mi magunkat nem szeretjük, hogy várjuk el bárki mástól, hogy szeressen bennünket. 

…és hagyjuk magunkat szeretni, mert MINDENKI szerelemre/szeretetre vágyik, még ha nem is vallja be, csak titkon otthon magának. Arra vágyunk, hogy valaki átöleljen, HOZZÁ bújhassunk és a külvilágot kizárva szeressük egymást. Te is, és én is erre vágyunk…

Szeretni valakit őszintén, tiszta szívből. Csak ennek van értelme. Szeretni valakit "csak'', ok nélkül, indok nélkül. Csak azért, mert van, mert létezik, mert megszületett.

Ha szeretsz és viszont szeretnek felfoghatatlan és érthetetlen az egész, de elmondhatatlanul boldog minden pillanat: valami leírhatatlan árad benned és belőled, valami megnevezhetetlen fény és frissesség illata leng körül. Fájdalomnak, szenvedésnek vagy depressziónak nyoma sincs, az élet minden rezdülésében megéled a csodát.

Tudom, mindenki fél az újabb csalódástól, de akkor is engedjük át magunkat ennek a csodálatos érzésnek. Mindannyian sokszor csalódtunk már, de amikor jön az új szerelem, elfelejtünk minden korábbi csalódást, és ismét fejest ugrunk ebbe mindent elsöprő érzésbe.

…és tényleg felejtsük el a múltat, azt aki megbántott, akit esetleg mi bántottunk! Csak a jelen, a MOST számít!

Ne féljünk szeretni, mert ez a legcsodálatosabb dolog a világon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noikozpont.blog.hu/api/trackback/id/tr697874742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása